Rondwandeling Natuurtuin op zondag 28 april 2024

Zondag 28 april bent u van harte welkom in de Natuurtuin om mee te wandelen met een van onze gidsen. Er is veel te zien, zeker nu het bloeiseizoen weer volop op gang is gekomen. Zo geeft de slanke sleutelbloem kleur aan bermen en bosranden. En langs de waterkanten bloeien de prachtige dotterbloemen uitbundig geel.

‘Mij spreekt de blomme een tale’, schreef dichter en priester Guido Gezelle. Er zou dus ook het nodige te horen kunnen zijn als de bloemen hun stem laten klinken. En anders is er in ieder geval de gids die u zal wijzen op wat er op het moment aan fraais te zien en het nodige zal vertellen over de verschillende landschapstypen in de Natuurtuin.

De rondleiding duurt ruim een uur; deelname is gratis. De wandeling begint om 14 uur bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond. (Ingang Westerpark via de Turfberg ter hoogte van nr. 1, op de borden volgt u richting Natuurtuin / Westpunt).

De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen en rollators. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. 
Honden mogen de tuin niet in.