Nieuwjaarswandeling op zondagmiddag 1 januari 2023

Begin het jaar 2023 actief met een mooie wandeling en ontdek dat er ook in de winter van alles te zien is in de Natuurtuin.  Onze natuurtuingidsen vertellen u tijdens het lopen allerlei wetenswaardigheden over de natuur in de winter.
Verzamelen om 14.00 uur bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond. (Ingang Westerpark via de Turfberg, op de borden richting Natuurtuin/Westpunt volgen.

De Natuurtuin bestaat uit een aantal voor onze regio kenmerkende landschappen, die juist in de winter goed te herkennen zijn. Vooral nu er in de afgelopen maanden door de vrijwilligers veel onderhoud gepleegd is, waarbij veel riet verwijderd is, krijgt de wandelaar vanaf de dijkjes een heel mooi overzicht. En bij zacht weer staan er zeker nog wel wat planten in bloei.
De wandeling duurt ruim een uur.

De rondleiding is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. 
Honden mogen de tuin niet in.

Wilt u meer over de Natuurtuin weten kijk dan eens op onze website (www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl) of op Facebook (Vrienden Natuurtuin Zoetermeer).