Rondwandeling met gids op zondag 26 februari 2023

RONDWANDELING NATUURTUIN OP ZONDAG 26 FEBRUARI 2023

Komende zondag kunt u weer deelnemen aan de maandelijkse rondleiding door de Natuurtuin. Deskundige gidsen vertellen u van alles over dit unieke stukje groen in het Westerpark. De wandeling die ruim een uur duurt is gratis. Verzamelen om 14.00 bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond. (Ingang Westerpark via de Turfberg, op de borden richting Natuurtuin / Westpunt volgen.)

Over een maand begint de lente. Dat de winter in elk geval tot nu toe mild is verlopen, is ook in de Natuurtuin te zien. Niet alleen sneeuwklokjes staat in bloei, maar op beschutte plekken ook al lenteklokjes en zelfs al zomerklokjes. Ze lijken op elkaar, maar ze verschillen ook. Van de gids hoort u er meer over.

De rondleiding op 26 februari is minder geschikt voor gebruikers van rolstoelen. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. 
Honden mogen de tuin niet in.

Op 11 maart vindt weer NlDoet plaats, de jaarlijkse vrijwilligersdag van het Oranje Fonds. Verschillende organisatie in Zoetermeer nemen daar aan deel. Ook in de Natuurtuin heten wij u graag welkom en zijn we blij met uw deelname. U kunt zich aanmelden via  https://www.nldoet.nl/

Wilt u meer over de Natuurtuin weten kijk dan eens op onze website (www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl) of op Facebook (Vrienden Natuurtuin Zoetermeer).