RONDWANDELING NATUURTUIN OP ZONDAG 27 OKTOBER 2024

Wandel zondag 27 oktober met een van onze gidsen door de Natuur- en Landschappentuin van Zoetermeer. De gids kent de Natuurtuin geen ander en leidt u langs wat er aan bijzonders te zien is in deze tijd van het jaar.

Ook of misschien wel juist in de herfst is de Natuurtuin een lust voor het oog, met de rijke schakering van het verkleurende blad van de bomen, het rood van de bessen, het voor het najaar kenmerkende bleekgeel van het riet en de laatste oranje mispels. Het is ook bij uitstek de tijd van de paddenstoelen. In de Natuurtuin zijn er heel wat te zien, o.a. de vrij zeldzame levertraanzwam; de gids zal u er graag het nodige over vertellen.

De rondleiding is gratis en duurt ongeveer een uur. De wandeling begint om 14 uur bij de picknicktafel tegenover de plek waar het Westpunt stond. (Ingang Westerpark via de Turfberg ter hoogte van nr. 1, op de borden volgt u richting Natuurtuin / Westpunt).

De rondleiding is niet geschikt voor gebruikers van rolstoelen. Zij kunnen een deel van de Natuurtuin via een aparte ingang bezoeken. 
Honden mogen de tuin niet in.