Natuurtuin Zoetermeer: Wandeling met gids op zondag 27 oktober

Op zondag 27 oktober om 14.00 uur is er zoals elke maand de mogelijkheid om onder begeleiding een rondwandeling in de Natuurtuin te maken. Deze wandeling start bij ‘t Westpunt in het Westerpark. Deskundige natuurtuingidsen nemen u mee de tuin in en laten u zien dat ook in de herfst er van alles te beleven is in de Natuurtuin.

Nu op veel plaatsen gemaaid is wordt de structuur van de tuin en de variatie in de waterstanden weer beter zichtbaar. De bomen en struiken dragen bessen, veel planten zitten nog volop is het zaad.

Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling en meehelpen met de werkzaamheden in de natuurtuin, neem contact op met info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

Vruchten van de eenstijlige meidoorn
Grazende Schonebekers
Een blik op het poldertje
Bessen in de Gelderse roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *