Maak kennis met Veldbiologie

Doe op zaterdag 6 oktober 2018 mee met de Week van de Veldbiologie. KNNV afdeling Zoetermeer laat u kennismaken met Veldbiologie in de Natuurtuin in het Westerpark. Je kan met leden van de KNNV en IVN mee paddenstoelen kijken, vogels tellen, of planten en mossen zoeken. De dag start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Deelnemen is gratis.

KNNV afdeling Zoetermeer biedt, samen met IVN, natuurliefhebbers in het kader van de Week van de Veldbiologie van de landelijke KNNV een ochtend vol Veldbiologie.

Kom mee naar buiten en beleef de mooie dingen van de natuur. De Natuurtuin biedt met zijn verschillende landschappen een scala aan planten en dieren.

De Week van de Veldbiologie van de landelijke KNNV duurt van 5-14 oktober 2018. In het hele land kan je met actieve KNNV leden mee. We laten je graag zien hoeveel er te beleven is als je samen naar buiten gaat.

Locatie: De ochtend vindt plaats in de Natuurtuin in het Westerpark. Startpunt is het Westpunt.

 

Programma:

Tussen 10.00 en 13.00 uur nemen gidsen je mee voor een wandeling door de tuin, om samen naar paddenstoelen, planten en mossen te kijken. En wie weet wat er nog vliegt en fladdert.

In het Westpunt kan je door een binoculair (stereo-microscoop) naar de details kijken.

 

Samen de Natuur in!

De KNNV is de landelijke vereniging voor veldbiologie, voor actieve natuurliefhebbers en – beschermers. Voor mensen die graag meer over de natuur, planten en dieren willen weten en ervan genieten. KNNV-leden organiseren natuurexcursies, inventarisaties, lezingen en cursussen, en ze wandelen, fietsen en kamperen veel buiten. Want wat is er leuker dan samen met anderen de natuur te ontdekken? Meer info op www.knnv.nl/zoetermeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *