Natuurtuin Zoetermeer: wandeling met gids op 26 januari 2020

Ook in de winter gaan de wandelingen in de Natuurtuin door.  Op zondag 26 januari nemen de natuurtuingidsen u om 14.00 uur mee. Verzamelen bij de picknicktafel tegenover de plek waar het oude Westpunt stond.

Ook in een tuin in winterse sfeer valt heel wat te ontdekken. Vanwege tot nu zachte winter bloeien een aantal planten zoals de dagkoekoeksbloem, sleutelbloemen, de hazelaar en de els. In het nieuw aangelegde stinsenveldje komen de eerste van de ongeveer 1700 geplante bollen en knollen op: de sneeuwklokjes, die in het boomgaardje daarnaast ook al zeer uitbundig bloeien. In de winter zijn de verschillende landschappen in de tuin bijzonder goed zichtbaar.

Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk.
Ook bij slecht weer gaat de wandeling door.

Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Neem contact op info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling.
En wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de tui, dan kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief.

Recent door de firma Glijnis vernieuwd bruggetje