WETHOUDER DOET AFTRAP NATUURWERKDAG IN NATUURTUIN

Wethouder Jacobien Groeneveld (Groen Links) zal op zaterdag, 3 november om 10 uur  in de Natuurtuin de aftrap verrichten van de landelijke Natuurwerkdag. De Natuurtuin is één van de honderden plaatsen in ons  land waar die dag vrijwilligers aan de slag gaan met onderhoud van natuur en landschap.

De Vrienden van de Natuurtuin rekenen op een grote opkomst. Er moet voordat de winter invalt nog veel gedaan worden. Zo worden op het insectenveldje miniheuveltjes aangelegd voor een goed leefgebied van bepaalde insectensoorten. Er moet ook maaisel worden afgeruimd en paden worden opgehoogd. Dit is een maar een kleine opsomming van de klussen die de vrijwilligers staan te wachten. Deelnemers kunnen zich niet alleen individueel aanmelden, maar ook groepsgewijs (bedrijven, scholen, verenigingen enz.) Kinderen vanaf acht jaar zijn welkom, mits zij zijn vergezeld van een volwassen begeleider. Voor hen zijn er speciale activiteiten.

Aanmelden bij voorkeur via www.natuurwerkdag.nl of door een mailtje aan info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl. U kunt ook bellen naar 079-3200257 (Ep Booneman)

Voor koffie en  broodjes wordt gezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *