Natuurtuin Zoetermeer: Winterwandelingen met gids op zondag 22 december en op Nieuwjaarsdag.

Op zondag 22 december organiseren de Vrienden van de Natuurtuin Zoetermeer de laatste rondleiding van 2019. Tien dagen later, op 1 januari 2020, vindt de traditionele Nieuwjaarsrondleiding plaats. Op beide dagen, om 14.00 uur, nemen de natuurtuingidsen u vanaf ’t Westpunt in het Westerpark via een zij-ingang de tuin in. Daarna gaat het hek weer op slot, want de Natuurtuin is van 17 december tot half februari gesloten (dus kom niet te laat!).

De natuurtuin bestaat uit een aantal landschappen die juist in de winter goed te herkennen zijn. Afhankelijk van weer en seizoen is er in de tuin altijd een en ander te zien. Zelfs midden in de winter bij redelijk zacht weer staan sommige planten in bloei. De gids gaat er zeker een aantal aan u laten zien.

Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door.

Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Neem contact op info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling.
En wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de tuin, u kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief en meer informatie vindt u ook op www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

Winteronderhoud
Het bruggetje is dicht, maar het hek gaat open voor de rondleidingen.
De metselbijen zijn klaar voor de winter