Natuurtuin Zoetermeer: Wandeling met gids op zondag 22 september

Op zondag 22 september om 14.00 uur is er opnieuw de mogelijkheid om onder begeleiding een rondwandeling in de Natuurtuin te maken. Deze wandeling start bij ‘t Westpunt in het Westerpark. Deskundige natuurtuingidsen nemen u mee de tuin in en laten u zien hoe aantrekkelijk de Natuurtuin aan het einde van het zomerkwartaal is.

Deelname is gratis, honden mogen niet mee in de tuin. Voor rolstoelen en kinderwagens is de tuin helaas minder goed toegankelijk. Ook bij slecht weer gaat de wandeling door. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Voor groepen en andere belangstellenden is tegen een kleine vergoeding mogelijk op andere dagen een rondleiding aan te vragen. Voor informa­tie en aanmelding voor een groepswandeling en meehelpen met de werkzaamheden in de natuurtuin kunt u contact opnemen met Stichting Vrienden van Natuur- en Landschappentuin, mail naar info@vriendennatuurtuinzoetermeer.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de tuin, u kunt u aanmelden voor de nieuwsbrief en meer informatie vindt u ook op www.vriendennatuurtuinzoetermeer.nl

De Gewone Engelwortel bij de Griend zit prachtig in het zaad
Bij een bijenhotel tijdens een rondleiding
De molens in de natuurtuin
Bijna uitgebloeide rietorchis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *